Leer Thais koken met Noi Noi

Sawaddeekah! Welkom bij Leer Thais Koken Met Noi Noi.

Houdt u ook zo van lekker eten bij de Thai? Maar smaakt het als u thuis zelf kookt toch net iets anders? Of wilt u graag een authentiek Thais gerecht leren?

Ontdek de “magie” van de Thaise kookkunst met Noi. Als dochter van een Thaise chefkok en haar grote passie voor koken weet zij iedereen de fijne kneepjes van de Thaise keuken haarfijn uit te leggen.
Leer de juiste variatie van zoet, zuur, pittig en zout in uw Thaise gerechten te combineren en verbaas uzelf.
Leer Thais koken op een leuke manier. Noi komt bij u thuis langs en laat u zien dat u ook in uw eigen keuken de lekkerste gezonde Thaise gerechten kunt klaarmaken. Alle exotische ingredienten en sauzen neemt ze zelf mee en mag u na afloop houden zodat u de gerechten later nog eens een keer op u gemak kunt klaarmaken.

Wilt u samen met vrienden of collega’s een Thaise kookworkshop volgen of bent u geintereseerd in een volledig verzorgde catering bij u thuis. Neem dan gerust contact op met Noi voor meer informatie.

Noi (Ratchadawan Pia-Ud)

Noi is geboren in de noordelijke provincie van Thailand Lampang en is op haar 10e met haar moeder en zusje naar Nederland gekomen. In Nederland heeft Noi nooit de Thaise cultuur losgelaten en ging dan ook op Thaise dansles en leerde daarnaast al vroeg van haar moeder de Thaise kookkunst.

Noi is een van de danseressen van de dansgroep “Thai Performing Arts Club”. Hiermee treedt ze regelmatig over in heel Europa. Daarnaast is Noi een gepassioneerde kokkin en lieve moeder.
Noi houdt van haar Thaise cultuur en wil deze graag delen met iedereen door middel van haar Thaise dans- en kookkunsten.

In Nederland heeft Noi als gastvrouw in meerdere Thaise restaurants gewerkt. Als vooropleiding heeft Noi op de “Hubertus Vakschool” en “ROCvA” Hotel en Gastronomie gestudeerd voor gastvrouw en kok. Om haar Thaise kook kunst aan te scherpen heeft Noi cursussen gevolgt bij “Rajamangala University of Technology Krungthep” in Bangkok. Dit is een universiteit die bekend staat om hun opleiding voor de Thaise kunst en cultuur. Hier heeft Noi veel geleerd over de authentiek Thaise kookkunst en fruitcarving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *