Foodhall Foodexplore

Foodhall Foodexplore

Foodhall Foodexplore in The Wall A2 Utrecht

Wie van eten uit alle windstreken houdt gaat naar Foodhall Foodexplore in Utrecht voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Foodexplore maakt het ieder gezelschap naar hun zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten! Van jong tot oud. Er is voor ieder wel iets wils.

Heerlijk genieten van een culinaire wereldreis in de Foodhall Foodexplore!

Lekker uit eten in Utrecht? Foodhall Foodexplore staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant van wereld allure in Utrecht is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Foodexplore maken!

Lekker eten in Utrecht

In Foodexplore in Utrecht komen de keukens uit alle windstreken samen en met name ligt de focus op de keukens uit Azië, Europa en Zuid-Amerika. Van BBQ tot Wok, van aardappel tot zeevruchten. En dit blijkt een gouden combinatie te zijn! Het sfeervolle restaurant en de goede service maken van ieder etentje in deze Foodhall een succes! Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Wel liefst 1.500 plekken en de eerste twee uur zijn zelfs gratis, daarna kost het EUR 0,50 per 30 minuten.

 

FoodExplore : dé culinaire reis van Qiu

Sinds kleins af aan is Qiu werkzaam geweest binnen de horeca. In het Chinese restaurant van zijn ouders groeide hij op en leerde zo, wat er kwam kijken bij het succesvol runnen van een horecazaak. Al snel opende hij zijn eigen zaak en na een paar jaar in de business koos hij ervoor om er een tijd tussenuit te gaan om te de wereld te verkennen. Tijdens deze reis kreeg hij veel nieuwe culinaire inspiratie waaruit FoodExplore tot stand kwam. Qiu aan het woord over de verhalen achter FoodExplore.  Lees meer…klik hier!

Wereldrestaurant Foodexplore onbeperkt genieten in the Wall Utrecht A2 1e verdieping

2 reviews

 1. Foodhall Foodexplore en niets anders meeeeeeeeeeer

  Afgelopen weekend ggeweest met zijn vijven. We kregen er zelfs een uur cadeau. Teveel we konden het niet opmaken qua tijd, maar konden daardoor wel lekker rustig genieten van ons eten. Lekker chill toch? Ons zie je terug!!!!!!!!

 2. Heerlijk eten uit verschillende landen

  Heerlijk gegeten hier.
  Veel keuze..
  Ook lekker wokken.
  Grieks gegeten, lamskoteletten, biesruk, zalm.
  kerrie driehoekjes, mini loempia’s, inktvisringen en nog meer.
  Je kan niet ophouden.
  De prijs was voor 3 uur eten en maar voor 2 uur betalen.
  Echt een aanrader.
  Een tip us we voor het restaurant.
  De kant en klaar producten due warm moeten zijn echt warm houden.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hertogswetering 195
Utrecht 3543 AS UT NL
Get directions
Ma - Do 16:30 - 22:00 uur Vr - Zo 16:30 - 22:30 uur