Golden River

Wie van Japans eten houdt gaat naar restaurant Golden River in Lekkerkerk voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Golden River maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Golden River

Lekker uit eten in Lekkerkerk? Restaurant Golden River staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Lekkerkerk is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Golden River maken!

Lekker eten in Lekkerkerk

Bij Golden River staat genieten voorop. Genieten van Japans eten in een oase van vriendelijkheid en met een goede service. Bekijk wat voor lekkers er allemaal op de menukaart staat van restaurant Golden River in Lekkerkerk en ontdek hoe lekker Japans eten is.

Japans Restaurant Lekkerkerk

De populariteit van de Japanse keuken is enorm toegenomen. De Japanse keuken bestaat uit prachtige presentatie van gerechten en pure ingrediënten. Kom langs bij restaurant Golden River in Lekkerkerk en ontdek wat de Japanse keuken jou te bieden heeft!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voorstraat 118
Lekkerkerk 2941EW ZH NL
Get directions
"Maandag gesloten