Hanting Cuisine

Wie van Chinees-Indisch eten houdt gaat naar restaurant Hanting Cuisine in Den Haag voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Hanting Cuisine maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Hanting Cuisine

Lekker uit eten in Den Haag? Restaurant Hanting Cuisine staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Den Haag is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Hanting Cuisine maken!

Lekker eten in Den Haag

In restaurant Hanting Cuisine in Den Haag komen de Chinese en Indische keuken samen. En dit blijkt een gouden combinatie te zijn! Het sfeervolle restaurant en de goede service maken van ieder etentje in dit restaurant een succes!

1 review

  1. Het was wel een belevenis en zeker voor herhaling vatbaar.

    Gezellige sfeer. Inrichting precies goed. Ivm verjaardag kaart op tafel die door alle personeelsleden was getekend. Hele leuke geste, maar als Nederlander in Nederland vond ik het wel jammer dat de tekst in het engels was (enne niet uit ondankbaarheid maar ik ben vergeten de kaart mee te nemen).
    Het eten werd op schilderachtige wijze opgediend, elk gerecht zag eruit als een klein kunstwerk.
    De uitleg over ingredienten werd wel erg snel opgedreund (maar in de meeste gerechten zitten ook zoveel verschillende ingredienten en het moet ook voor iedereen weer opnieuw verteld worden). Hierbij hadden wij de pech dat we een alleraardigste blonde dame hadden die de meeste dingen kwam uitleggen, maar zij sprak wel met een vanuit buitenland afkomstige tongval waardoor het vaak niet goed te verstaan was.
    Het 6 gangen menu in combinatie met het wijnarrangement smaakte voortreffelijk. Het is zeker niet goedkoop, ruim 250 euro met z’n tweetjes, maar het was wel een belevenis en zeker voor herhaling vatbaar.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prinsestraat 33
Den Haag 2513CA ZH NL
Get directions