Sari Citra

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Sari Citra in Amsterdam voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Sari Citra maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Sari Citra

Lekker uit eten in Amsterdam? Restaurant Sari Citra staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Amsterdam is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Sari Citra maken!

All you can eat Amsterdam

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Amsterdam? Kom dan langs bij restaurant Sari Citra en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Amsterdam

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Sari Citra niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ferdinand Bolstraat 52
Amsterdam 1072LL NL
Get directions

Lunch

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Dinner

Maandag 17.00 - 22.00
Dinsdag 17.00 - 22.00
Woensdag 17.00 - 22.00
Donderdag 17.00 - 22.00