Sing An

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Sing An in Waalre voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Sing An maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Sing An

Lekker uit eten in Waalre? Restaurant Sing An staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Waalre is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Sing An maken!

All you can eat Waalre

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Waalre? Kom dan langs bij restaurant Sing An en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Waalre

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Sing An niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Hof 150
Waalre 5582JZ NB NL
Get directions
maandag 16:00 - 23:00
dinsdag Gesloten
woensdag 16:00 - 23:00
donderdag 16:00 - 23:00
vrijdag 16:00 - 23:00
zaterdag 16:00 - 23:00
zondag 16:00 - 23:00