Sing-Long

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Sing-Long in Zwolle voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Sing-Long maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Sing-Long

Lekker uit eten in Zwolle? Restaurant Sing-Long staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Zwolle is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Sing-Long maken!

All you can eat Zwolle

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Zwolle? Kom dan langs bij restaurant Sing-Long en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Zwolle

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Sing-Long niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe Deventerweg 26
Zwolle 8014AG Overste NL
Get directions

Lunch

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag 12:00 - 16:00

Dinner

Maandag 16:00 - 22:30
Dinsdag 16:00 - 22:30
Woensdag 16:00 - 22:30
Donderdag 16:00