Tante Lien

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Tante Lien in Maarssen voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Tante Lien maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Tante Lien

Lekker uit eten in Maarssen? Restaurant Tante Lien staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Maarssen is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Tante Lien maken!

All you can eat Maarssen

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Maarssen? Kom dan langs bij restaurant Tante Lien en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Maarssen

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Tante Lien niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Breedstraat 17
Maarssen 3603BB UT NL
Get directions