Touch Of India

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Touch Of India in Eindhoven voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Touch Of India maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Touch Of India

Lekker uit eten in Eindhoven? Restaurant Touch Of India staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Eindhoven is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Touch Of India maken!

All you can eat Eindhoven

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Eindhoven? Kom dan langs bij restaurant Touch Of India en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Eindhoven

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Touch Of India niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geldropseweg 20A-22 15
Eindhoven 5611SH NB NL
Get directions