Vasuki

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Vasuki in Zwolle voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Vasuki maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Vasuki

Lekker uit eten in Zwolle? Restaurant Vasuki staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Zwolle is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Vasuki maken!

All you can eat Zwolle

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Zwolle? Kom dan langs bij restaurant Vasuki en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Zwolle

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Vasuki niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bethlehemskerkplein 34
Zwolle 8011PH Overste NL
Get directions
maandag Gesloten
dinsdag 17:00 - 22:00
woensdag 17:00 - 22:00
donderdag 17:00 - 22:00
vrijdag 16:30 - 23:00
zaterdag 16:30 - 23:00
zondag 15:00 - 22:00