Wan Fat

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Wan Fat in Den Haag voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Wan Fat maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Wan Fat

Lekker uit eten in Den Haag? Restaurant Wan Fat staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Den Haag is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Wan Fat maken!

All you can eat Den Haag

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Den Haag? Kom dan langs bij restaurant Wan Fat en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Den Haag

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Wan Fat niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laan Van Nieuw Oost-Indie 279
Den Haag 2593BS NL
Get directions
Sun - Sat 11:00 am - 10:00 pm