We Wok

Wie van Chinees-Indisch, Wok eten houdt gaat naar restaurant We Wok in Groningen voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant We Wok maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant We Wok

Lekker uit eten in Groningen? Restaurant We Wok staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Groningen is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van We Wok maken!

Lekker eten in Groningen

In restaurant We Wok in Groningen komen de Chinese en Indische keuken samen. En dit blijkt een gouden combinatie te zijn! Het sfeervolle restaurant en de goede service maken van ieder etentje in dit restaurant een succes!

Wokrestaurant in Groningen

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant We Wok niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zonnelaan 263
Groningen 9742BG NL
Get directions
maandag 15:30 - 22:00
dinsdag Gesloten
woensdag 15:30 - 21:00
donderdag 15:30 - 22:00
vrijdag 15:30 - 22:00
zaterdag 15:30 - 22:00
zondag 12:00 - 22:00