Wok Van

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Wok Van in Hattem voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Wok Van maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Wok Van

Lekker uit eten in Hattem? Restaurant Wok Van staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Hattem is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Wok Van maken!

All you can eat Hattem

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Hattem? Kom dan langs bij restaurant Wok Van en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Hattem

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Wok Van niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Apeldoornseweg 1D
Hattem 8051AA GE NL
Get directions
maandag Gesloten
dinsdag 16:30 - 22:30
woensdag 16:30 - 22:30
donderdag 16:30 - 22:30
vrijdag 16:30 - 22:30
zaterdag 16:30 - 22:30
zondag 16:30 - 22:30