Yang’s Garden

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Yang’s Garden in Maarn voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Yang’s Garden maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Yang’s Garden

Lekker uit eten in Maarn? Restaurant Yang’s Garden staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Maarn is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Yang’s Garden maken!

All you can eat Maarn

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Maarn? Kom dan langs bij restaurant Yang’s Garden en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Maarn

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Yang’s Garden niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kapelweg 37
Maarn 3951AA UT NL
Get directions
maandag 16:00 - 24:00
dinsdag 16:00 - 24:00
woensdag 16:00 - 24:00
donderdag 16:00 - 24:00
vrijdag 16:00 - 24:00
zaterdag 16:00 - 24:00
zondag 18:00 - 24:00