Hong Kong

Wie van Wok eten houdt gaat naar restaurant Hong Kong in Oosterhout voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Hong Kong maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Hong Kong

Lekker uit eten in Oosterhout? Restaurant Hong Kong staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Oosterhout is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Hong Kong maken!

All you can eat Oosterhout

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Oosterhout? Kom dan langs bij restaurant Hong Kong en dompel jezelf onder in de relaxte sfeer en het heerlijke eten waar je onbeperkt van mag genieten. Het buffet wordt regelmatig aangevuld en met de ruime keuze zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt.

Wokrestaurant in Oosterhout

Wokrestaurants zijn de laatste jaren enorm populair geworden in landen als Nederland. Het heerlijke, verse eten en de speciale bereiding maken dat wokrestaurant Hong Kong niet alleen populair is bij groepen, maar ook kleinere gezelschappen aantrekt. Ervaar zelf de sensatie van wokken en kom langs!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arkendonk 65
Oosterhout 4907XP NB NL
Get directions
maandag Gesloten
dinsdag 17:00 - 22:00
woensdag 17:00 - 22:00
donderdag 17:00 - 22:00
vrijdag 16:00 - 22:30
zaterdag 16:00 - 22:30
zondag 16:00 - 22:30