Sumo

Wie van Chinees-Indisch eten houdt gaat naar restaurant Sumo in Den Haag voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Sumo maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Sumo

Lekker uit eten in Den Haag? Restaurant Sumo staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Den Haag is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Sumo maken!

Lekker eten in Den Haag

Bij Sumo staat genieten voorop. Genieten van Chinees-Indisch eten in een oase van vriendelijkheid en met een goede service. Bekijk wat voor lekkers er allemaal op de menukaart staat van restaurant Sumo in Den Haag en ontdek hoe lekker Chinees-Indisch eten is.

Lekker eten in Den Haag

In restaurant Sumo in Den Haag komen de Chinese en Indische keuken samen. En dit blijkt een gouden combinatie te zijn! Het sfeervolle restaurant en de goede service maken van ieder etentje in dit restaurant een succes!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prinsestraat 13
Den Haag 2513CA NL
Get directions