Wokalicious

Wie van Chinees-Indisch eten houdt gaat naar restaurant Wokalicious in Leiden voor een echte smaaksensatie! Het team van restaurant Wokalicious maakt het ieder gezelschap naar het zin en je zult met een tevreden gevoel, geprikkelde smaakpapillen en een goed gevulde maag het restaurant verlaten!

Heerlijk genieten van de specialiteiten van restaurant Wokalicious

Lekker uit eten in Leiden? Restaurant Wokalicious staat garant voor een gezellige avond met heerlijk eten. De ambiance van dit restaurant in Leiden is heel prettig. Het zal nog lastig kiezen worden tussen al die lekkere dingen die ze in de keuken van Wokalicious maken!

Lekker eten in Leiden

Bij Wokalicious staat genieten voorop. Genieten van Chinees-Indisch eten in een oase van vriendelijkheid en met een goede service. Bekijk wat voor lekkers er allemaal op de menukaart staat van restaurant Wokalicious in Leiden en ontdek hoe lekker Chinees-Indisch eten is.

Lekker eten in Leiden

In restaurant Wokalicious in Leiden komen de Chinese en Indische keuken samen. En dit blijkt een gouden combinatie te zijn! Het sfeervolle restaurant en de goede service maken van ieder etentje in dit restaurant een succes!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Haarlemmerstraat 31
Leiden 2312DJ NL
Get directions